Assessoria d’interiorisme: una alternativa saludable.

Avui volem parlar del nostre servei d’assessoria d’interiorisme. Encara que sembli un tema banal i estrictament comercial, no és ben bé així. En el nostre servei no posem l’estètica per sobre de tot. Creiem fermament que hi ha alguna cosa més important que tenir uns mobles xulos: tenir uns mobles saludables.

Una assessoria d’interiorisme tradicional, un cop establert el pressupost, dissenyarà una proposta d’interiorisme per al seu client basant-se en l’estètica. Uns mobles compensats dins de l’espai de l’estil que més interessi per crear un espai harmònic per al seu client. No obstant això poques vegades es té en compte que un espai estèticament harmònic no és sinònim de saludable.

Compte, no estem dient que l’estètica no compti. Per descomptat que és important estar a gust en el nostre habitatge o espai de treball. Treballar un interiorisme que ens transmeti sensacions positives és fonamental per sentir-se a gust.

El que diem és que la ubicació d’aquests mobles i l’anàlisi de l’habitatge són passos previs al disseny i que el condicionaran.

La nostra filosofia

En posts anteriors hem parlat dels compostos orgànics volàtils (COV) i dels corrents d’aigua subterrànies. Deixem els enllaços per si algú vol saber més del tema.

Per no allargar-nos massa, resumirem que són dos agents impreceptibles que tenen gran impacte sobre la nostra salut.

Doncs bé, tal és el seu impacte que aquests dos agents són la nostra primera gran preocupació a l’hora de dissenyar un interiorisme. Per això, en el nostre servei d’assessoria d’interiorisme, diem que assessorem des dels fonaments.

El primer que fem és analitzar l’habitatge per ubicar els corrents subterranis. Aquest estudi serà la base del nostre disseny. A partir d’aquí proposarem un interiorisme adequat als gustos i necessitats del nostre client. Tots els elements de l’interiorisme seran mobles ecològics lliures de compostos orgànics volàtils.

Amb tots aquests elements tindrem un interiorisme que, a més d’estèticament harmònic, serà també saludable.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *