Nosaltres

disseny ecològic de mobles

Història

Mobles Güell és una empresa amb més de 100 anys d’història en en el sector del moble. Una llarga experiència que ha assentat els fonaments d’un nou projecte empresarial adaptat als nous temps. La nostra motivació són les persones, i les noves necessitats de les persones són el que ens fa evolucionar.

Disseny ecològic

La sensibilitat pel disseny ecològic i la salut és el que ens fa tornar als orígens per recuperar les característiques que les exigències dels mercats havíen deixat en segon pla: la construcció d’espais saludables. Així neix Güell Natura, la primera botiga de moble ecològic, sostenible i lliure de contaminants.

Centrats en les persones

La salut i el benestar de les persones és la nostra principal preocupació. Busquem anar més enllà, aportar més del que fa una botiga de mobles convencional.  Assessorem per aconseguir un disseny ecològic d’interior i saludable envoltat d’ecomobles. Estudiem els espais habitats per les persones per d’omplir-los de mobles ecològics en les ubicacions més favorables. Fabriquem mobles des de la consciència ecològica, aconseguint un producte natural amb 0 emissions i agents contaminants. Analitzem mobles des del seu procés de fabricació fins a la seva funció final i aconsellem quin s’adapta a les necessitats del nostre client.